ЕЛЕКТРИЧНІ АВТОБУСИ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ В УКРАЇНІ

ЕЛЕКТРИЧНІ АВТОБУСИ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ В УКРАЇНІ

 

Тема електротранспорту щороку стає все більш актуальною на ринках світу й України. Навіть у такий складний час, коли стоїть низка викликів, нові бренди та моделі електромобілів, електробусів продовжують з’являтися на дорогах.

За даними Міжнародного Енергетичного Агентства європейський ринок електробусів зріс у кількості реєстрацій на 53% торік: 

  • У 2023 році в Європейському Союзі та Норвегії, Ісландії та Швейцарії було зареєстровано разом 6 354 одиниць електробусів.

  • Загалом, було зареєстровано 13 466 автобуса з альтернативними приводами.

  • Понад 42% міських автобусів були безвикидними (електромобілі з батареями та на водневому паливі).

Все це свідчить про постійне зростання популярності електричних транспортних засобів і важливість розвитку цього напрямку.

Саме тому ми вирішили поділитися з вами нашими можливостями, оскільки намагаємось оперативно реагувати на нові виклики ринку і бути у тренді. 

Компанія ТОВ “Сучасні Вантажівки”, АВТЕК є офіційним дистриб’ютором виробників автобусів та електробусів Solaris Bus & Coach sp. z o.o. та Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş..

 

В УКРАЇНІ ДОСТУПНА ВСЯ ЛІНІЙКА АВТОБУСІВ БРЕНДУ OTOKAR.

 

За останній рік було здійснено кілька поставок автобусів Otokar, переважно це були моделі Navigo та Territo. Саме їх обирають підприємства для перевезення співробітників та для надання туристичних послуг. 

Особливою новиною у 2023 році стало те, що в Україну прибув та був проданий перший автобус із сімейства Otokar Navigo T, який має не лише зовнішні зміни, але й збільшену пасажиромісткість і більші відсіки для багажу. 

У VIP-версії з трьома рядами сидінь салону, крісла для пасажирів є більш комфортними, розташовані з більшим інтервалом. 

Крім того, при встановленні ліфта та додаткових дверей автобус може бути адаптований для перевезення 8 пасажирів в інвалідних візках на обладнаних спеціальними кріпленнями місцях.

Можна дати посилання на нашу статтю: https://autoconsulting.ua/article.php?sid=55368


Otokar – лідер турецького ринку автобусів та електробусів. У компанії, понад 40 000 автобусів що забезпечують мільйони пасажирів комфортними та безпечними поїздками у 50 країнах, у тому числі Туреччині, Іспанії, Німеччині, Франції, Бельгії, Україні та в інших.

Першовідкривачі в галузі електричних автобусів та автобусів на альтернативному пальному в Туреччині.

СЬОГОДНІ OTOKAR ПРЕДСТАВЛЯЄ МОДЕЛЬНИЙ РЯД ЕЛЕКТРОАВТОБУСІВ ВІД 6 М ДО 18,75 М.

 

І НОВИНКА!13-метровий електроавтобус e-TERRITO

Territo на батарейках!

Привертає увагу дизайном, великою пасажиромісткістю, покращеним функціоналом та розміром багажних відділень. 

Розроблений для широкого спектра використання, 13-метровий e-TERRITO виділяється оптимальним запасом ходу, високою продуктивністю, нульовими викидами, універсальністю та незалежною передньою підвіскою.

Доступний на території України у офіційного дистриб’ютора компанії АВТЕК.

Купити сертифікований автобус “Otokar” в Україні можна в офіційного дилера – компанії “Автек”. Вартість автобуса залежатиме від обраної модифікації та додаткових опцій. Ви можете купити автобус “Otokar” від відомого турецького виробника в кредит або лізинг на дуже вигідних умовах.

Компанія ретельно вивчає вимоги ринку та завжди прагне задовольнити потреби клієнтів, надаючи найбільш ефективні та сучасні рішення для бізнесу. Ми горді представляти високоякісну продукцію, яка відповідає найвищим стандартам якості та надійності. 

Наша місія – не лише постачати транспортні засоби, але й надати повний спектр сервісних послуг та підтримки, щоб забезпечити успішне функціонування бізнесу на довгострокову перспективу.

Ми пропонуємо широкий ряд транспортних рішень, що охоплює автобуси, електроавтобуси, тягачі Ford Trucks та Foton, а також іншу дорожню та прибиральну техніку.

Що б отримати додаткову інформацію звертайтесь за номером: 044 496 0000

Або залишайте заявку на нашому сайті  avtek.ua та очікуйте на дзвінок менеджера!