Otokar отримав велике замовлення на постачання автобусів

Раді повідомити, що наш давній партнер – Otokar отримав велике замовлення на постачання автобусів, призначених для пасажирських перевезень на південному узбережжі Італії. Замовлення включає 148 автобусів Doruk та Kent, що працюють на природному газі, та оцінюється приблизно у 34,2 мільйона євро. Постачання планується розпочати у другій половині вже з другої половини 2023 року і, як очікується, буде завершено партіями у першій половині 2024 року.

Небагато інформації про основний предмет цього замовлення.

Автобуси Kent CNG мають довжину 10,8 метра, працюють на природному газі, оснащені екологічно чистим двигуном та відрізняються великою пасажиромісткістю. Компанія заявляє, що вони забезпечують максимальну безпеку завдяки ABS, ASR, дисковим гальмам та системі захисту від заклинювання на дверях, обіцяючи комфортні та плавні поїздки пасажирів громадським транспортом.

Друга модель – це 9-метрові середні автобуси Doruk, у нас вони продаються під торговою маркою Vectio. Вони мають максимальну місткість 78 пасажирів та оснащені потужним двигуном, ручною рампою, незалежною підвіскою передніх коліс, ABS та автоматичною коробкою передач, що робить цей автобус придатним для міського руху.

🚩Ця історія успіху вкотре підтверджує відмінні експлуатаційні характеристики та якість продукції Otokar, докладніше про яку вам зможуть розповісти фахівці «АВТЕК» за телефоном ☎️ (044) 496-00-00.