Інноваційна лінійка автобусів на виставці Busworld Europe 2019

blurred motion road toward victoria harbor,Hong Kong,China,Asia.

  • Транспортні засобі на альтернативному пальному представлені на стенді Otokar: автобуси Electric Kent C і Kent CNG
  • Прем’єра першого 12-метрового автобуса Kent U LE з низькою підлогою
  • 3-дверний Ulyso T з платформою для інвалідних візків був представлений вперше

Otokar, провідний турецький бренд автобусів, виставляє шість автобусів на виставці Busworld Europe в Брюсселі, Бельгія. Орієнтуючись на європейський автобусний ринок, Otokar привезла останні новинки на виставку Busworld, серед яких транспортні засоби, які працюють від альтернативного палива, транспортні засоби з підйомними платформами для інвалідних візків, низькою підлогою і новим дизайном.

Під час виставки, Otokar показала автобуси e-KENT C, KENT C CNG, KENT U LE, новий TERRITO U, ULYSO T і NAVIGO U MEGA зі свого широкого асортименту автобусів.

За більше ніж 55 років, Otokar конструювала і розробляла автобуси для громадських перевезень, шатли для перевезень персоналу та туристичні автобуси, які на сьогодні перевозять мільйони пасажирів у 50 країнах. Otokar з гордістю пропонує широку лінійку автобусів довжиною від 7 до 18.75 метрів.

Otokar збільшує частку експорту у своїх продажах до 81%

Наголошуючи на виключному успіху Otokar у 2019 році, помічник генерального директор Ali Rıza Alptekin сказав, що “Otokar продовжує бути найбільш затребуваним брендом в Туреччині у своєму сегменті, і один із трьох автобусів, проданих у 2018 році на внутрішньому ринку, був бренд Otokar. Ми розпочали 2019 рік з метою утримання лідерства на турецькому ринку автобусів та збільшення експорту. У перші 9 місяців 2019 року, кожні 4 автобуси середнього розміру (7-10 м) із 10 проданих в Туреччині були автобуси Otokar.

На сьогоднішній день, ми зберегли свою позицію лідера на внутрішньому ринку. В першій половині року, ми майже досягли результатів минулого року, і дуже задоволені ними. Нашими кваліфікованими кадрами, технічними можливостями, широким асортиментом продукції, рішеннями, розробленими та адаптованими до потреб клієнтів, великою торговою мережею та післяпродажним обслуговуванням захоплюються та віддають перевагу у більше, ніж 50 країнах світу і ми продовжуємо збільшувати наші продажі.

Відзначаючи, що Otokar збільшив свій експорт у п’ять разів у першій половині 2019 року, а також, збільшив частку експорту у загальних продажах до 81 відсотка, Ali Riza Alptekin продовжив, “Європа завжди була основним експортним ринком для Otokar.

Транспортний парк Otokar збільшився до 3 250 одиниць на найбільших експортних ринках Франції, Італії, Бельгії та Іспанії. У 2019 році, Otokar збільшив свої продажі майже на 25% на згаданих ринках. Otokar також має широку мережу післяпродажного обслуговування та запасних частин у Європі.” Ali Riza Alptekin додав, що “Цього року, Otokar показала надзвичайно високі результати у сегменті громадського транспорту, і завершила поставки 400 міських автобусів по тендеру Муніципалітету Бухареста, включаючи післяпродажне обслуговування транспортних засобів протягом восьми років. За рік було завершено заснування компанії Otokar Romania і роботи з обслуговування. Це замовлення було найбільшою експортною угодою турецького автобусного бренду, і, можливо, найбільшим разовим замовленням в Європі. Окрім Бухаресту, компанія Otokar також отримала додаткове замовлення і доставила 40 автобусів KENT C RHD на Мальту. Це була четверта доставка автобусів на Мальту за останні 5 років. Ми також поставили 30 автобусів TERRITO в Тоскану, Італія. У 2019 році, компанія Otokar також налагодила свої продажі в Сербії, і зовсім нещодавно здійснила поставку автобусів для громадського транспорту в м. Суботиця, після Белграду.”

Нова лінійка автобусів TERRITO

Otokar запускає свою нову лінійку автобусів TERRITO і вперше демонструє Шкільний автобус TERRITO на виставці Busworld Europe. Новий автобус TERRITO розроблений відповідно до очікувань та потреб клієнтів. Це багатоцільовий транспортний засіб, який має моделі в лінійці, що працюють на природному газі, мають різні потужності двигуна, висоту підлоги тощо. Перша версія лінійки TERRITO призначена для шкільних перевезень на короткі та середні дистанції. Новий TERRITO – ефективний, функціональний, а також має оптимальну довжину та пасажиромісткість. Його незалежна передня підвіска забезпечує комфортні поїздки. Він також вирізняється своєю легкою конструкцією і великим об’ємом відсіку для багажу. Цей новий автобус Territo також має опцію підняття платформи для інвалідних візків. Новий TERRITO U для шкільних перевезень має довжину 13 м.

Автобуси на альтернативному паливі

Працюючи над транспортними засобами на альтернативному паливі протягом тривалого часу, автобуси на альтернативному паливі завжди були важливими для Otokar. У Туреччині компанія Otokar запустила перший гібридний автобус у 2007 році, а перший електричний автобус – у 2012 році.

Чітко зосереджуючись на майбутньому, Otokar запустила свій 12-метровий прототип електричного автобуса KENT цього року у Стокгольмі. З цим новим поколінням міських транспортних засобів Otokar пропонує транспортне рішення, яке сприяє стабільному розвитку міст та допомагає операторам і муніципалітетам поліпшити якість життя своїх жителів. Поточні тести та інтерес до автобуса e-KENT C досить привабливі. E-Kent C буде виготовлятися різної довжини, включаючи 10,8, 12 та 18 метрів.

Автобус, який був виставлений на Busworld з новим двигуном Cummins, та працює на природному газі, також був вперше експортований до Іспанії цього року. 9 автобусів KENT CNG, доставлених до “Corporación Municipal de Jerez, S.A.” (COMUJESA), успішно служать місту Херес-де-ла-Фронтера.