Otokar твердими кроками продовжує своє зростання в Європі

  • Відзначаючи свій 60-річний ювілей, Otokar дебютує з 4 новими моделями.
  • Otokar вперше представляє свій електричний автобус на паливних елементах «KENT Hydrogen»
  • «e-TERRITO», найновіший представник сімейства електробусів Otokar.
  • «Автономний e-CENTRO» Otokar
  • «NAVIGO» автобус представлений у новому дизайні.

Otokar – компанія, яка належить Koç Group, продемонструвала 7 автобусів із широкого асортименту міських і міжміських автобусів на Busworld Europe – найбільшому автобусному заході Європи, що проходив у Брюсселі з 7 по 12 жовтня 2023 року. Впевнено розвиваючись у Європі – своєму найбільшому ринку, Otokar захоплює своїми 4 новими моделями автобусів та інноваційними послугами.

Otokar також презентувала свою телематичну систему BusMonitor і свої рішення в зарядних пристроях для електромобілів.

Відзначаючи цього року своє 60-річчя, провідний турецький виробник автобусів Otokar знову залишив слід на виставці своїми новими автобусами з нульовим рівнем викидів, нещодавно доданими до асортименту продукції. Otokar представив свій перший електричний автобус на паливних елементах KENT Hydrogen і 13-метровий електричний міжміський автобус e-TERRITO. Автобус – демонстратор технологій Otokar Autonomous e-CENTRO перевозив відвідувачів виставки, забезпечуючи трансфер між залами. Нинішні та потенційні користувачі, відвідавши стенд Otokar, також побачили новий дизайн автобусів NAVIGO – бестселера автобусів середнього класу для міжміських перевезень у багатьох країнах Європи.

«МИ НАСОЛОДЖУЄМОСЯ СТІЙКИМ ЗРОСТАННЯМ ЄВРОПЕЙСЬКОГО РИНКУ»

Керем Ерман, керівник Otokar Commercial Vehicles, сказав:

«Наразі десятки тисяч автобусів перевозять мільйони пасажирів у понад 60 країнах світу, особливо в Європі. Ми прагнемо пропонувати інноваційні продукти та послуги нашим користувачам із більш ніж 60-річним досвідом, інженерними та дослідницькими можливостями. Ми прагнемо задовольнити вимоги операторів за допомогою економічно ефективних, екологічно чистих транспортних рішень».

Заявляючи, що Otokar продовжує зберігати своє місце серед провідних європейських виробників автобусів, Керем Ерман продовжив:

«Наш підхід, орієнтований на користувача, заслужив високий рівень лояльності клієнтів в сегментах яких ми працюємо. Завдяки довірі операторів та їх інтересу до нашої продукції, ми стали виробником, який отримує 72% обороту на світових ринках. Наша мета — презентувати весь асортимент нашої продукції на європейському ринку з нульовими викидами, стати найбільшим заводом з виробництва автобусів у Європі та стати одним із провідних гравців на ринку в цій галузі. Ми прагнемо продовжувати наше зростання в Європі, виходячи на нові ринки, такі як Північні країни».

Ерман зазначив, що для досягнення своїх цілей Otokar спрямовує 7% своїх доходів на науково-дослідну діяльність: «Постійні зусилля щодо розвитку наших подальших і піонерських інновацій є рушійною силою успіху Otokar. За останнє десятиліття наші витрати на дослідження та розробки склали 307 мільйонів євро. Завдяки можливостям проектування, тестування та виробництва ми можемо реагувати на потреби та вимоги різних операторів на глобальних ринках, що постійно змінюються».

Нова дочірня компанія в Італії

Otokar нещодавно додав дочірню компанію в Італії до своїх європейських операцій після компаній у Франції та Румунії. Компанія придбала Mauri Bus Systems, піднявши їх успішне дилерське партнерство, яке триває майже 13 років, на новий рівень.

Otokar планує кардинально змінити італійський ринок головним чином завдяки оновленому портфоліо автомобілів з нульовим рівнем викидів через свою нову компанію. Компанія Mauri Bus Systems зробила значний внесок в успіх Otokar на італійському ринку автобусів, на сьогоднішній день поставила понад 700 автобусів під брендом Otokar. Італійська компанія, яка минулого року відсвяткувала 101-річчя, займалася продажем автобусів під брендом Otokar і наданням післяпродажного обслуговування.

Otokar підписав важливі рамкові угоди на італійському ринку в попередні роки, і в рамках цих угод розмістив замовлення на автобуси Vectio і Kent у 2022 році. Більшість автобусів Otokar, які будуть працювати в регіонах Тоскана і Апулія, будуть працювати на природному газі. Otokar також нещодавно отримав замовлення на електробуси для обслуговування різних міст Італії.

ПЕРШИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ АВТОБУС OTOKAR НА ПАЛИВНИХ ЕЛЕМЕНТАХ KENT HYDROGEN

Прагнучи забезпечити зелений транспорт для сталого майбутнього, Otokar поєднує нові технології та енергетичні рішення у своїх міських автобусах KENT, які широко використовуються на дорогах. Слідом за широким асортиментом CNG та електричних автобусів, Otokar нещодавно випустив свій перший електричний автобус на паливних елементах KENT Hydrogen.

Використовуючи водневий паливний елемент як джерело живлення, KENT Hydrogen дає можливість зазирнути в майбутнє громадського транспорту, де зменшені викиди та підвищена ефективність.

Всі автобуси Otokar дуже практичні, ергономічні, маневрені і мають комфортні, зручні салони, оснащені пандусами для людей з обмеженими можливостями, а також окремими місцями для них.

Купити сертифікований автобус “Отокар” в Україні можна у офіційного дилера – компанії “Автек”. Вартість автобуса залежатиме від обраної модифікації та додаткових опцій. Ви можете купити автобус “Otokar” від відомого турецького виробника в кредит або лізинг на дуже вигідних умовах.

Для детальної консультації з усіх питань дзвоніть до відділу продажу компанії “Автек” за номером +38 044 496-00-00.