Otokar візьме участь в «City Trans and Parking 2021»

Вже за два місяці очікуємо на одну з ключових подій галузі – Міжнародну виставку техніки, технологій та рішень у сфері громадського транспорту та інфраструктури міста – CITY TRANS & PARKING 2021.

 

Захід відбудеться 12-13 жовтня в м. Києві.

Компанія Otokar презентує свої останні розробки в напрямі пасажирського транспорту, а самі автобуси можна буде побачити на демонстраційному майданчику.

Нагадаємо, що пасажирська техніка від Otokar – проста і функціональна, легка в управлінні та має низькі експлуатаційні витрати.

Усі моделі характеризуються відмінною маневреністю і впевнено почувають себе на будь-яких дорогах: від швидкісних автострад до вузеньких доріг у міських центрах.

За необхідності автобуси можуть бути обладнані пандусами для зручного перевезення пасажирів з обмеженими можливостями.

Окрім розмаїття устаткування, автобуси Otokar мають велику варіативність розмірів: є моделі довжиною від 7.72 м до 18.75 м. Таким чином, можна обирати техніку як для транспортування великих груп пасажирів туристичними компаніями, так і для локальних коротких перевезень – наприклад, працівників підприємств.

«Своїм споживачам ми забезпечуємо повністю доставку техніки під ключ. За необхідності брендуємо згідно з побажаннями клієнта та забезпечуємо сервісне післяпродажне обслуговування», – коментує Володимир Воткаленко, керівник напряму пасажирської техніки Otokar.

Безпосередньо на виставці всі гості зможуть самостійно пересвідчитися у якості пасажирської техніки, а також отримати вичерпні консультації від фахівців.

Запрошуємо всіх до стенду Otokar!